2012.09.11.
14:27

Írta: youcannotbeserious

Oly régóta várlak...

andy-murray-us-open_1347369102.jpg_800x600

Andy Murray-nek lehetne ez a kedvenc Mary Popkids dala, hisz ő is oly régóta várt már erre a nagy díjra. Ámultam és bámultam a tegnapi döntő során. Fogadni mertem volna, hogy végig fogja izgulni az egész meccset! Még jó, hogy lottózni sem szoktam...

A skót nagyon nyugodtan -a zord időjárás ellenére is- játszotta és nyerte meg az első két szettet, mintha neki nem lett volna veszteni valója.Pedig!!! Ezzel szemben Djokovic ismét nem tudott mit kezdni a külső környezeti állapotokkal és ez lett a veszte. A szerb fiú messze a legmagabiztosabban mehetett ki a pályára, hisz az egész tornán csak egy szettet vesztett el! És mégis, jött a szél, Nolenek ezt pedig nem tetszett. A játéka kicsit szétesett volt és ő azt nem szereti.Mikor a szél csökkent, akkor viszont büntetett, de nagyon kellett koncentrálnia, hogy két szettes hátrányból felálljon és egy ötödiket harcoljon ki. Megtette, nem is akárhogy. De ennek ára volt, még pedig a bajnoki cím! Mert Murray várt és várt, védekezett, egyre keményebb és nehezebb labda menetekbe kényszerítve legjobb barátját. Amikor az ötödik szettben eljött az ő ideje (vagy a brit teniszé), 4 elvesztett Grand Slam döntő után végre megnyerte élete első címét!!!Fred Perry 1936-os US Open címének az elnyerése óta, Murray az első brit, aki GS-t nyer.És nem csak Perry a nagy előd, hanem az edzője, Ivan Lendl, aki szintén tudja milyen elveszteni 4 döntőt. (Mondjuk ő azt is tudja, hogy utána milyen nyerni nyolcat!) 

Kedves Andy Murray, gratulálok! Kedves Novak Djokovic, gratulálok! Küzdelmes, harcos, fordulatos és élvezetes döntő volt a hétfői mérkőzésetek!

3 komment

Címkék: Novak Djokovic US Open Andy Murray GS

A bejegyzés trackback címe:

https://youcannotbeserious.blog.hu/api/trackback/id/tr394770051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Héjj Szilárd Marketingarc · http://marketingarc.blog.hu 2012.09.11. 18:26:41

Jó írás! Egyetértek vele, Murray megérdemelte!

youcannotbeserious 2012.09.11. 19:56:19

@Héjj Szilárd: Meg.Jó volt látni végre győztesként játszani.Ez az ami kell ahhoz, hogy nagy játékos legyen, mert tehetsége és a feje megvan hozzá!!!
süti beállítások módosítása